reservatie Baptist

kalender Baptist

contact

De parochiezaal 'den Baptist' staat ter beschikking van iedereen.     privacyverklaring

Adres :  Sint-Jansstraat 146 te 2910 Essen  link Google Maps

F
uiven of feesten met luide discobar zijn niet toegelaten wegens geluidsoverlast.

Er zijn verschillende huurmogelijkheden :

- café (met kleine keuken) : 50 personen

- zaal (met podium en grote keuken) : 200 personen

- podium voor toneelrepetitie

- café en zaal en podium

De huurprijs is afhankelijk van verscheidene criteria

- inwoners en verenigingen buiten Essen

- inwoners van Essen

- verenigingen van Essen

- verenigingen verbonden aan 'den Baptist'

Tarieven Huurvoorwaarden Corona affiche Corona informatieblad

De reservatie van 'den Baptist' gebeurt enkel via het webformulier.

De zaalverantwoordelijke behandelt de reservatieaanvraag en laat via mail weten of de aanvraag in orde is.
Aanvragen tot reservaties die de orde en de rust in de omgeving zouden kunnen verstoren kunnen worden weerhouden.
Betaling van de huurprijs uitsluitend op de bankrekening van Den Baptist BE62 1030 1302 6461.

De sleutel dient afgehaald te worden op het Parochiesecretariaat (Pastorij - Sint-Jansstraat 85 - 2910 Essen)
tijdens de openingsuren op de laatste woensdag voor de huurdatum tussen 19u en 20u.