reservatie Baptist

kalender Baptist

werkgroep Misdienaars

Kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom als misdienaars. Er wordt een beurtrol opgemaakt om de zondagsvieringen te verzorgen als misdienaar.  Wie misdienaar wil worden mag contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

werkgroep Lectoren

De lectoren hebben als taak tijdens de eucharistievieringen of gebedsdiensten voor te lezen. Er wordt een beurtrol opgesteld voor de zondagsvieringen. Gelieve contact op te nemen met de kerngroep indien u hiervoor interesse heeft. Een verzorgde en duidelijk uitspraak is een vereiste.

werkgroep Gebedsleiders

Deze groep vrijwilligers gaan, na hun opleiding tot gebedsleider, gaan voor in uitvaartdiensten en woord- en communiediensten.

werkgroep Gezinsvieringen

Deze werkgroep verzorgt regelmatig een eucharistieviering gericht op het hele gezin : kinderen, ouders en grootouders.

zangkoor

Zij staan ten dienste van de kerkgemeenschap en stellen zich tot doel tijdens de liturgische en andere kerkelijke vieringen waaraan ze medewerking verlenen, zorg te dragen voor de verzorging van de liturgische zang : ter ondersteuning van de gemeenschapszang, in beurtzang met de gemeenschap of zelfstandig als plaatsvervanger van de gemeenschap.

werkgroep Versiering en Onderhoud van de kerk

Vele bereidwillige handen zorgen ervoor dat onze kerk mag gezien worden. Indien u een handje wilt toesteken: neem gerust contact op met de kerngroep.

koster

Herman Wierickx

organisten

Nicole Nelen